Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

Activiteiten ‘De Huiskamer’ in november en december

De Huiskamer is een gezellige plek in Marianum in Lichtenvoorde waar leerlingen uit de onderbouw op maandag, dinsdag en woensdag van 12.00 uur tot 15.30 uur terecht kunnen om bijvoorbeeld huiswerk te maken…. Maar ze zijn ook welkom om even te kletsen, een spelletje te spelen of om een vraag te stellen aan de jongerenwerkers Talie en Marco van MAZZEL. Koffie, thee en ranja zijn gratis.

Naast dat De Huiskamer gewoon open is, organiseren zij iedere maand leuke activiteiten voor jongens en meiden. Het zijn activiteiten die zij zelf hebben bedacht in de workshops van MAZZEL tijdens de burgerschapsdagen.

Hieronder lees je welke activiteiten er de komende tijd zijn gepland.

PS4-middag
Elke woensdagmiddag van 13.30 uur tot 15.30 uur is er ‘PS4 middag’. Er wordt dan gespeeld op grootbeeld FIFA 21 of formule 1. Met vier spelers tegelijk, in teams van twee. Opgeven kan bij Marco via een WhatsApp: 06 25 41 62 43. Of kom ff langs in de huiskamer!

Cube master
Elke dinsdagmiddag (tijden in overleg) laat Marco zien hoe een Rubiks Cube wordt oplost! Benieuwd naar welke vier fasen dan doorlopen moeten worden? Kom dan langs. Opgeven van tevoren is handig, want er zijn maar vier plaatsen. Mocht er meer belangstelling zijn, dan is er een wachtlijst en organiseren we snel weer een nieuwe workshop. Opgeven kan bij Marco via een WhatsApp: 06 25 41 62 43. Of kom ff langs in de huiskamer!

Dinsdagmiddag – meidenmiddag!
Op de dinsdagmiddag van 15.30 uur tot 17.00 uur organiseren we regelmatig meidenactiviteiten.

Make-up middag – 24 november
Tips over make- up en huidverzorging ontvangen? Kom dan naar de meidenmiddag op 24 november van 15.30 – 17.00 uur in De Huiskamer van Marianum in Lichtenvoorde. Er zijn acht plekken beschikbaar.

Pimp je stoel! – 8 en 15 december
In de huiskamer staat een aantal stoelen en krukken die gepimpt mogen worden. Onder leiding van Thirsa v.d. Kieft, gaan leerlingen op 8 en 15 december van 15.30 – 17.00 uur aan de slag. Zij maken een eigen ontwerp en deze mogen ze daarna op de stoel schilderen, spuiten of hoe dan ook.

Meedoen?
Opgeven kan via girlzonly@alsjemazzelhebt.nl, onder vermelding van naam, klas en telefoonnummer (voor het geval dat). Meedoen is gratis.

Alle bovengenoemde activiteiten zijn voor leerlingen van Marianum uit de onderbouw.

Activiteiten ‘De Huiskamer’ in november en december