Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

(Activeer) je nieuwe CJP Cultuurkaart

Alle leerlingen van Marianum hebben de afgelopen week een e-mailbericht ontvangen van CJP met daarin de mededeling dat zij hun CJP Cultuurkaart moeten activeren via de activatielink. Leerlingen die vorig schooljaar al hun pas hebben geactiveerd, hoeven niets te doen. In dit bericht vind je een activatie-instructie.

De CJP Cultuurkaart is sinds vorig jaar digitaal, omdat de organisatie geen plastic passen meer wilde maken. Dit scheelt namelijk honderden kilo’s plastic.  

Geen mail ontvangen – wat nu?
Mocht je niets in je inbox tegen zijn gekomen, kijk dan in je ongewenste e-mail. De mail zit waarschijnlijk in je spambox. Het is belangrijk de activatielink direct te activeren, omdat de link beperkt geldig is.

Hoe activeer ik mijn CJP Cultuurkaart?
In de instructievideo hieronder wordt stap voor stap uitgelegd hoe je je pas kunt activeren:  

Wat kun je doen met je CJP Cultuurkaart?
Met de CJP Cultuurkaart krijg je korting op films, concerten, festivals, theatervoorstellingen en kleding van bekende merken. Kijk gelijk op www.cjp.nl om de laatste aanbiedingen te bekijken. Je kunt je digitale pas altijd terugvinden in je profiel op https://mijn.cjp.nl/. Log in met je e-mailadres en wachtwoord en maak er gelijk een screenshot van voor op je telefoon. Dan heb je gelijk toegang tot je kaart als je deze moet laten zien.

We hopen weer volop te kunnen genieten van allerhande voorstellingen en mooie activiteiten.

(Activeer) je nieuwe CJP Cultuurkaart