Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

Wandeltocht naar Duitsland

Hoe is het om de 'grens' te ervaren? Dat gaan dertig leerlingen uit de combinatieklas mavo/havo 1 al wandelend ervaren op dinsdag 16 oktober.

Op dinsdag 16 oktober 2018 vertrekt een groep van dertig leerlingen uit de combinatieklas mavo/havo jaar 1, onder begeleiding van twee mentoren, al wandelend van Lichtenvoorde naar Duitsland. Een mooie wandeltocht van ongeveer 20 kilometer.

Het programma start met een ontbijt in het klaslokaal om daarna te vertrekken richting de grens. Rond lunchtijd zullen de leerlingen een tussenstop maken in Marianum in Groenlo om daar kennis te maken met andere leerlingen en om te eten en te drinken. Tijdens de wandeling is er voldoende pauze om op adem te komen!

Het doel van de wandeling is om de leerlingen de grens (letterlijk en figuurlijk) te laten ervaren en de teamspirit in de klas te stimuleren. De enthousiaste ouders helpen met de voorbereidingen. Zo is er een ouder die zorgt voor de broodjes en een ouder die zorgt voor het vervoer van leerlingen die de 20 kilometer niet halen of die om medische redenen de toch niet kunnen afmaken.

We hebben er zin in!

Wandeltocht naar Duitsland