Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

Uw mening telt! – Herinnering

U kunt nog tot en met 30 april 2019 de vragenlijst voor ons oudertevredenheidsonderzoek invullen die u onlangs heeft ontvangen.

U heeft nog een paar weken om het oudertevredenheidsonderzoek in te vullen. Wij zijn namelijk benieuwd naar uw mening! U vindt de vragenlijst in de e-mail die wij u een tijdje terug hebben gestuurd.

De deadline voor het invullen van de vragenlijst is 30 april 2019. U heeft dus nog even de tijd.

De uitslag van het onderzoek wordt na april 2019 teruggekoppeld naar DUO-onderwijsonderzoek/Vensters voor Verantwoording. Zij benchmarken de onderzoeksresultaten met landelijke cijfers. Hiermee kunnen ouders en leerlingen bijvoorbeeld scholen vergelijk op www.scholenopdekaart.nl.

Omdat we het op prijs stellen dat zoveel mogelijk ouders de enquĂȘte invullen, verloten we onder de inzendingen 3 bioscoopbonnen voor een gezellig avondje uit.

Zodra de uitslag bekend is, laat Marianum in een van de volgende nieuwsbrieven weten met welke punten wij aan de slag gaan. Zo werken we samen aan de verbetering van ons onderwijs.

Heeft u vragen en/of opmerkingen over het oudertevredenheidsonderzoek? Neem dan contact op met c.wolterinck@marianum.nl.

Uw mening telt! – Herinnering