Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

Transformatie mediatheek Marianum Groenlo

Je kent de mediatheek in Groenlo vast wel: een grote ruimte waar je werkplekken vindt met vaste computers. Deze vaste werkplekken verdwijnen en maken plaats voor een flexibele en een inspirerende leer- en werkomgeving die past bij deze tijd. Op dit moment is de mediatheek al anders ingericht en fungeert het tijdelijk als leslokaal, omdat we deze nodig hebben om alle leerlingen les te kunnen geven in deze tijd van corona.

Metamorfose
In de meivakantie wordt een start gemaakt met de metamorfose van de mediatheek. Door de ruimte anders in te delen en aan te kleden hopen we dat je je er welkom voelt en dat je zowel alleen als in een groepje kunt werken en leren. Ben je nieuwsgierig geworden naar hoe de ruimte eruit komt te zien? Hieronder vind je een aantal schetsen:

Opening en bekendmaking naam mediatheek
De verwachting is dat de nieuwe mediatheek half juni klaar is voor gebruik. Om dit feestelijk te vieren, organiseren we tegen die tijd een online bijeenkomst / moment. Dan zullen we ook de nieuwe naam van de mediatheek onthullen. Houd de berichtgeving in de gaten voor deze feestelijke online opening!

Wordt vervolgd.

Transformatie mediatheek Marianum Groenlo