Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

Tip: digitale ouderavond over thema alcohol, roken en blowen

Op maandag 18 januari 2021 en maandag 25 januari 2021 organiseert Iris in de Buurt Achterhoek (onderdeel van IrisZorg) twee verschillende ouderavonden over het thema alcohol, roken en blowen in de opvoeding. Op de 18e voor ouders van onderbouwleerlingen en op de 25e voor ouders van bovenbouwleerlingen. Beide avonden beginnen om 19.30 uur en zijn rond 20.45 uur afgelopen.

Digitaal
Normaal gesproken zou Iris in de Buurt Achterhoek een ouderavond over dit thema bij ons op school organiseren. Nu in corona-tijd doen ze het anders. Iedereen is van harte uitgenodigd om deel te nemen aan één van de digitale ouderavonden over het thema alcohol, roken en blowen in de opvoeding. Tijdens de avonden hoor je hoe je situaties in de praktijk aanpakt en wat wel en niet werkt. Herkenning gegarandeerd!

Aanmelden – kan vanaf nu
Als je graag wilt deelnemen, stuur je voor maandag 4 januari een e-mail naar: preventie@iriszorg.nl met daarin de volgende gegevens:

  • Datum van deelname. Let op! Er is verschil tussen boven- en onderbouw
  • Naam
  • Leeftijd van de kind(eren)
  • Via welke school je deelneemt

Hoe werkt het?
De ouderavond is te volgen via de computer, laptop, tablet of mobiele telefoon. Na de aanmelding krijg je via e-mail uitleg en een link om deel te nemen. De deelnemers per avond zijn beperkt. IrisZorg zorgt dat de de avond veilig en prettig verloopt voor alle deelnemers.

Meer informatie
Meer informatie is te vinden op www.helderopvoeden.nl, in het Blad van Nix of www.iriszorg.nl . Als je je zorgen graag al eerder of liever individueel wilt bespreken, dan kun je contact opnemen met de mentor van je zoon/dochter of rechtstreeks bellen of mailen met Iris in de Buurt Achterhoek via 088-6061600 (vraag naar Iris in de Buurt Achterhoek) of stuur een e-mail naar preventie@iriszorg.nl.

Tip: digitale ouderavond over thema alcohol, roken en blowen