Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

Schoolfotograaf

Op 3, 15 en 29 oktober 2019 is de schoolfotograaf aanwezig in Marianum. SMILE!

Zoals jullie al eerder hebben gelezen in de brief, komt op donderdag 3 oktober, dinsdag 15 oktober en dinsdag 29 oktober 2019 de schoolfotograaf naar Marianum om portret- en klassenfoto’s te maken. Tevens maakt de groepsfotograaf eindexamenfoto’s van leerjaar 4.

Data en roosters
Hieronder vind je de momenten wanneer de fotograaf in welke locatie is:
Donderdag 3 oktober 2019: Groenlo en hier vind je het rooster
Dinsdag 15 oktober 2019: Groenlo en Lichtenvoorde en hier vind je het rooster
Dinsdag 29 oktober 2019: In de ochtend in Lichtenvoorde en in de middag in Groenlo: Hier vind je het rooster voor Groenlo en Lichtenvoorde

Op dinsdag 29 oktober 2019 kunnen leerlingen, die op de andere data afwezig waren, alsnog op de foto. Ook gaan de klassen die nog niet aan de beurt zijn geweest op de foto.

Foto’s bestellen
Je krijgt voordat je op de portretfoto gaat een QR-code-briefje die je aan de fotograaf moet laten zien. De fotograaf maakt daarna een portretfoto. Ongeveer twee weken nadat je op de foto bent geweest, krijg je via school een inlogkaart mee waar je vervolgens met jouw fotonummer en inlogcode de foto’s op de website van de fotograaf kunt bekijken en bestellen (https://www.backxpositief.nl/bestellen). Leuk is, dat je naast je foto, bijvoorbeeld ook een handdoek, sleutelhanger of een mok met je foto kunt bestellen.

 

Schoolfotograaf