Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

Projectweek Groenlo

De projectdagen, eind mei, stonden voor leerjaar 1 en 2 in Groenlo in het teken van burgerschap. Leerlingen volgden allemaal interessante workshops.

De drie projectdagen, eind mei, stonden voor leerjaar 1 en 2 in Groenlo in het teken van burgerschap. Je eigen leefomgeving met daaraan gekoppeld onderwerpen als duurzaamheid, omgaan met social media, seksualiteit, alcohol en drugs.

Provincie Gelderland was aanwezig met de escape truck. Door actief bezig te zijn met het oplossen van puzzels kwamen leerlingen meer te weten over het werk van de Provinciale Staten.

Ook waren er workshop van de politie, veteranen, Amnesty International, de GGD Noord- en Oost-Gelderland over gehoor en voorkomen van gehoorschade, de gemeente Oost-Gelre en democratie.

De workshop over het gehoor krijgt nog een vervolg: alle leerlingen van leerjaar 1 krijgen over een tijdje een gehoortest.

In het kader van duurzaamheid en bewustwording is er vier weken voor de projectdagen plastic afval ingezameld. De firma Rouwmaat uit Groenlo perst uit dit afval  een bankje, dat binnenkort op school komt te staan.

Als met al waren het drie mooie dagen waar leerlingen geen reguliere lessen volgden, maar op andere manier bezig waren met zaken waar een puber mee te maken kan krijgen.

Projectweek Groenlo