Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

Profielwerkstuk-presentatiemarkt

Het was hard werken voor onze examenleerlingen in Groenlo om alles op tijd voor elkaar te krijgen, maar wat stonden ze trots en glimmend hun onderzoeksresultaten te presenteren tijdens de profielwerkstuk-markt op 6 december jl.

En hoe gezellig het er ook uitzag met alle kerstlampjes en lekkernijen, het was ook een belangrijk beoordelingsmoment in het hele PWS-traject dat de leerlingen al hadden afgelegd. Dat begon eind vorig schooljaar met de oriëntatie op het onderzoeksonderwerp en het vaststellen van de onderzoeksvragen.

Begin dit schooljaar deed een deel van de leerlingen het veldonderzoek in Londen, Parijs, Hamburg of Berlijn, een ander deel werkte in Nederland aan het uitwerken van de onderzoeksvragen.

Het vastleggen van de onderzoeksresultaten in een verslag was een pittige klus, maar veel leerlingen keken uit naar de PWS-markt. Daar gaven ze op eigen wijze inzicht in hun onderzoeken en beantwoorden de vragen van de vele bezoekende ouders. En ondertussen konden ze ook bij elkaar kijken en zien waar iedereen zo druk mee was geweest. En zo was het voor leerlingen, ouders én de begeleidende docenten, een geslaagde avond. Een mooie warmmaker voor de kerstdagen.  

Profielwerkstuk-presentatiemarkt