Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

Oudertevredenheidonderzoek – winnaars avondje uit bekend!

In dit bericht lees je meer over de uitslag van het onderzoek en wie het avondje uit hebben gewonnen!

De afgelopen maanden heeft Marianum onderzoek gedaan naar de tevredenheid van ouders onder álle leerjaren. Inmiddels heeft 46% van het aantal ouders de enquête ingevuld en afgerond (13% meer dan vorig jaar). Bedankt daarvoor!

Uit alle personen die de enquête hebben ingevuld, hebben we drie namen geloot. Zij hebben de bioscoopbonnen gewonnen waarmee ze met het hele gezin naar de bioscoop kunnen. Dit zijn de ouders/verzorgers van Lotte Banning, Ellen Banning, Pepijn Reuvekamp en Fauve Wopereis. Gefeliciteerd en veel plezier!

De complete uitslag van het oudertevredenheidsonderzoek wordt nog bekend gemaakt. We kunnen nu al zeggen dat we meer dan een 8 scoren op de tevredenheid van de mentor, het onderwijs dat aansluit op het niveau van de leerling en dat de school iedereen goed op de hoogte houdt. Welke punten we oppakken ter verbetering en/of verandering, kunt u in een van de volgende berichtgevingen teruglezen.

De uitslag wordt teruggekoppeld naar DUO-onderwijsonderzoek/Vensters voor Verantwoording. Zij benchmarken de onderzoeksresultaten met landelijke cijfers.

Oudertevredenheidonderzoek – winnaars avondje uit bekend!