Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

Online workshops UT Twente

De Universiteit Twente in Enschede biedt leerlingen de kans om online workshops en webclasses te volgen om ondersteuning te bieden aan het vroegtijdig ontwikkelen van de talenten van leerlingen. In dit bericht lees je daar alles over.

Webclasses
Tijdens de webclasses van Pre-U krijg je de kans om een kijkje te nemen in de wetenschappelijke wereld van de Universiteit Twente. In een korte onderwijssessie (1,5 uur) inspireren UT-studenten die op dit moment aan hun afstudeeronderzoek werken individuele (vwo)leerlingen. Deelname voor deze webclasses is gratis. Wil je meer weten? Kijk dan op de website van de UT of bekijk deze flyer. En wil je je hiervoor opgeven? Neem dan contact op met Mandy Stokkers via m.stokkers@marianum.nl.

Online workshops
Tijdens de online workshops kunnen groepen (vwo)leerlingen in een korte sessie (1,5 uur) kennis maken met het wetenschappelijke gedeelte van het profielwerkstuk, de overgang naar het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek. Online workshops van Pre-U kunnen helpen in het studiekeuzetraject en zijn daarom ook goed in te zetten in het kader van loopbaan oriƫntatie. Wil je meer weten? Kijk dan op de website van de UT of bekijk deze flyer. En wil je je hiervoor opgeven? Neem dan contact op met Mandy Stokkers via m.stokkers@marianum.nl.

Online workshops UT Twente