Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

Online masterclasses Pre-UT

Op vier donderdagen, 20 en 27 mei en 3 en 10 juni, organiseert de Universiteit Twente uit Enschede drie online masterclasses voor leerlingen uit 4,5, en 6 vwo. In dit bericht lees je er alles over.

Via de online masterclasses maken leerlingen kennis met het onderwijs dat gegeven wordt op de UT Twente door middel van bijvoorbeeld projectwerk en zelfstudie. Masterclasses zijn daarnaast ook een uitstekend vertrekpunt voor het profielwerkstuk!

Drie online masterclasses
1. De psychologie achter liegen:
Na het volgen van deze online masterclass kunnen leerlingen uitleggen waarom, wanneer en hoe mensen liegen en hoe ze daarmee om kunnen gaan.

2. De quantumcomputer
Na deze masterclass weten leerlingen meer over quantummechanica en hoe quantumcomputers verschillen van klassieke computers.

3. Gezondheidszorg:
De gezondheidszorg is belangrijk en voortdurend in (technische) ontwikkeling. Tijdens deze masterclass leren leerlingen onder andere hoe je metingen aan het menselijk lichaam doet en wordt er gediscussieerd over de toekomst van de gezondheidszorg.

Voor wie?
De masterclasses zijn voor leerlingen uit 4, 5 en 6 vwo.

Wanneer?
Iedere masterclass heeft vier online bijeenkomsten die te volgen zijn van 13.30 – 15.00 uur op 20 & 27 mei en 3 & 10 juni (donderdag)

Kosten?
Leerlingen van Marianum betalen per persoon €30,-, omdat we een partnerschool zijn van de UT Twente. Normaal is dit €35,- per persoon.

Aanmelden of meer weten?
Ben je geïnteresseerd en wil je je aanmelden? Dit kan bij Mandy Stokkers via m.stokkers@marianum.nl. Meer informatie over de masterclasses vind je op de website van UT Twente.

Online masterclasses Pre-UT