Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

Wij zoeken jou! – nieuwe activiteiten in De Huiskamer

De Huiskamer organiseert leuke activiteiten en daarvoor zijn ze op zoek naar jou! Weten welke dit zijn? Lees snel verder.

Zeefdrukken, een schoolkrant opzetten, het ‘pimpen’ van stoelen of de Rubiks Cube oplossen? Voor al deze activiteiten zijn we op zoek naar jou! Wil je weten wat het inhoudt?

Lees dan snel verder, want deze activiteiten worden binnenkort allemaal georganiseerd in De Huiskamer in gebouw 3 van Marianum in Lichtenvoorde, in lokaal 413 (voormalig Pluspunt). De plek waar leerlingen om verschillende redenen dan ook, binnen kunnen komen lopen.

Zeefdrukcursus
Mazzel jongerenwerk is gestart met een leuk project om jongeren tijdens Coronatijd een nieuwe ‘skill’ te leren, namelijk het op professionele manier ontwerpen en bedrukken van een eigen t-shirt. Hoe cool is dat? Tijdens de cursus leer je zeefdrukken in ons eigen zeefdrukatelier. Het doel is om supervette en toffe ontwerpen te maken die uniek zijn en die speciaal gericht zijn op jongeren uit Oost Gelre. Bekijk hier het promotiefilmpje!

Wat houdt het in?
De cursus bestaat uit 8 gratis workshops, gegeven op vrijdagmiddagen van 16:00 tot 19:00 uur.

Wat leer je?
Je leert hoe je een ontwerp kunt maken op de computer. Of hoe je een ontwerp maakt met de hand en dit vervolgens moet digitaliseren. Ook leer je het ontwerp te optimaliseren en klaar te maken voor drukken. Wij zorgen voor een broodje, zodat je niet hoeft te verhongeren :).

Opgeven?
De cursus zit voor nu al vol, maar wil je meedoen met een volgende serie workshops, geef je dan gewoon op door een mailtje te sturen naar talie@alsjemazzelhebt.nl. Zodra er een nieuwe datum bekend is, word je gelijk geïnformeerd.

Cube Master – oproep
Kan jij een Rubiks Cube oplossen én vind je het leuk om dit te leren aan andere jongeren? Kom dan ff langs bij De Huiskamer of stuur een appje naar Marco via 06 25 416 243.

Schoolkrantredactie – oproep
We zijn op zoek naar jongeren die een (digitale) schoolkrant willen gaan maken. Houd je van schrijven, organiseren, onderzoeken of  ben je nieuwsgierig? En vind je het leuk om te laten zien wat er allemaal speelt onder jongeren op school? Kom dan ff langs bij De Huiskamer of stuur een appje naar Marco via 06 25 416 243.

Stoelen Pimpproject
In De Huiskamer in Lichtenvoorde staan twintig stoelen en krukken die er wel aan toe zijn ‘gepimpt’ te worden. Vind je het leuk om een mooi ontwerp te maken en dat vervolgens op een stoel op kruk te schilderen, spuiten of hoe ze op een andere manier te ‘pimpen’? Neem contact op met Marco via telefoonnummer 06 25 416 243. Een appje sturen mag ook. We werken samen in dit project met Girlz Only (meidenwerk) en met het vak beeldende vorming van docent Heleen Rooks. Iedereen mag meedoen, ook jongens!

Openingstijden
Maandag vanaf de eerste pauze: 10.10 uur – 15.30 uur
Dinsdag vanaf de eerste pauze: 10.10 uur – 15.30 uur
Woensdag vanaf de eerste pauze: 10.10 uur- 15.30 uur

Contactgegevens
De jongerenwerkers van MAZZEL, Talie Wijlens (06 10 910 260) en Marco te Nijenhuis (06 25 416 243), zijn aanwezig. De Huiskamer is te bereiken via e-mailadres: talie@alsjemazzelhebt.nl of marco@alsjemazzelhebt.nl. Onze sociale media kanalen vind je hier: Instagram en Facebook.

Wij zoeken jou! – nieuwe activiteiten in De Huiskamer