Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

Marianum 75 jaar

Reünie, leerlingenfeest en nog veel meer!

Op 5 oktober 2023 dit jaar bestaat Marianum 75 jaar! En dat gaan we vieren. Samen met onze (oud-)leerlingen en (oud-)medewerkers! In de week van 5 oktober organiseren we namelijk een reünie voor alle oud-docenten en oud-leerlingen, een speciaal onderwijsprogramma, een leerlingenfeest en een uitje voor onze eigen medewerkers. In dit bericht lees je er meer over.

Reünie Marianum – 30 september
Op zaterdag 30 september van 18.00 – 22.00 uur organiseert Marianum in Lichtenvoorde en Groenlo een reünie! Binnenkort lanceren we hiervoor een speciale website. Daar kunnen oud-leerlingen een oud-medewerkers zich nu al opgeven voor de reünie en er binnenkort veel meer informatie vinden. Lees je dit als ouder en heb je op Marianum gezeten? Geef je dan straks gezellig op voor de reünie. Mocht je iemand kennen die ook op Marianum heeft gezeten? Stuur het dan gerust door!

Speciaal lesprogramma leerlingen – 2 tot en met 4 oktober
Van maandag 2 oktober tot en met woensdag 4 oktober 2023 besteden we in het lesprogramma van Marianum aandacht aan het 75-jarig bestaan van onze school. Hoe was het onderwijs bijvoorbeeld 75 jaar geleden? Op welke manier is onze identiteit verandert? Daarbij zal ook het ‘Noaberschap’ aandacht krijgen. De exacte invulling van het programma volgt nog.

Feest voor leerlingen – 5 oktober
Afsluitend op donderdag 5 oktober is er een speciaal feest voor alle leerlingen van Marianum. Hoe dat er verder uit gaat zien, is nog een verrassing! Inmiddels hebben leerlingen een oproep ontvangen waarin wordt gevraagd om mee te denken over de invulling van het feest.

Zoals je leest, wordt het een speciale week voor iedereen! Wij hebben er nu al zin in.

Marianum 75 jaar