Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

Loopbaanevent – 3 december

Marianum in Groenlo organiseert voor de derde keer op vrijdag 3 december 2021 van 10.00 – 14.00 uur voor al haar leerlingen vanaf het profielkeuzejaar tot en met het eindexamenjaar (havo/vwo 3, 4, 5 en 6) een Loopbaanevent. Het event vindt plaats in de school zelf en is bedoeld om leerlingen te helpen met het maken van een vervolgstap in hun (school)loopbaan.

Bedrijven, opleidingen, beroepsoefenaar en oud-leerlingen
Tijdens de dag zijn er onder meer vertegenwoordigers van bedrijven en (vervolg)opleidingen aanwezig, beroepsbeoefenaars en oud-leerlingen. Allemaal om de leerlingen een zo goed mogelijk beeld te geven van het vervolgonderwijs en het werkveld waarin zij in de toekomst mogelijk terechtkomen. Daarnaast staan er tussenjaarorganisaties op dit event voor bijvoorbeeld een high school, vrijwilligerswerk e.d.

Toezeggingen
Tot nu toe hebben al verschillende bedrijven en opleidingen toegezegd. Denk aan Dienst Justitiële inrichtingen (DJI), Nedap, BonsenReuling, Welgro, Streekziekenhuis Koningin Beatrix (SKB), defensie, ArtEZ – University of the Arts, van hall Larenstein – university of applied sciences, Deltion College – versnelde route Opticien en Audicien, De Rijksuniversiteit Groningen (RUG), Radboud Universiteit, Universiteit Twente, Hogeschool Saxion (Fashion and Textile technologies en Civiele techniek), Hogeschool Windesheim, Travel Activity, Education First (EF) en nog veel meer.

Binnenkort volgt aanvullende informatie! Houd onze website in de gaten.

Loopbaanevent – 3 december