Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

Leerlingen vmbo 4 maken een eigen webshop!

Binnenkort openen leerlingen van het vmbo, leerjaar 4, een eigen webshop!

Leerlingen van Marianum uit vmbo, leerjaar vier (BK4), met het profiel Economie & Ondernemen starten binnenkort hun eigen webshop! De leermethode die Marianum hiervoor gebruikt is van ‘De Schoolwebwinkel’. De leerlingen zelf beheren de webshop in een zogenaamd webshopteam. De producten die straks in de webshop te koop zijn, worden door de leerlingen van Marianum zelf gemaakt. De opbrengst gaat overigens naar een goed doel.

Op dit moment zijn de leerlingen druk bezig met de voorbereidingen om bij de lancering een goed toegeruste webshop te kunnen presenteren.

Doel
Het doel van dit project is om onze leerlingen in een levensechte omgeving onderwijs te bieden. De combinatie van praktijk en theorie in een contextrijke omgeving zorgt voor een positieve beleving en een betekenisvolle vakinhoud. Vaardigheden, zoals samenwerken, creativiteit, kritisch denken en communiceren komen in dit project samen.

Meer weten? 
Voor de nieuwsgierigen onder ons, hebben we vast een aantal screenshots van de webshop gemaakt. En ook benieuwd naar de lancering van de webshop? Houd dan onze website, Facebookpagina en Instagram in de gaten.

3 11

Leerlingen vmbo 4 maken een eigen webshop!