Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

Help, moet ik nu wel of niet naar school?  

Leuke, verrassende activiteiten op school. Dat betekent tijdelijk een ander schoolritme. Hoe ga jij daar mee om? Lees snel verder!

Soms zijn er van die dagen op school die anders zijn waardoor je even uit je normale schoolritme wordt gehaald. Superleuk natuurlijk, want op excursie gaan, projectdagen volgen, sporten tijdens Olympic Moves of verrast worden door een eindexamenstunt zijn allemaal activiteiten die horen bij onze school.

Tegelijkertijd kan het je aan het twijfelen maken. Hoe laat moeten we nu eigenlijk op school zijn? En is er wel les vandaag dan? Je vraagt de dingen na bij je klasgenoten… Mmmmm, zij weten het ook niet. Dat is balen. En nu? Dan maar niet naar school!

Herken je dit?

Wij bij Marianum snappen dat heel goed. Niets is vervelender dan onzekerheid of onduidelijkheid bij jezelf over deze afwijkende dagen.

De medewerkers van Marianum proberen je op tijd van de juiste informatie te voorzien via e-mail, de website, de nieuwsbrief en onze Facebookpagina. En toch komt het dan voor dat je het nog niet zeker weet.

Een tip: zoek contact met je mentor of bel naar school. Dit vinden zij helemaal niet erg, want zij zijn er juist voor jou. Schroom dus vooral niet om te vragen!

En…. weet ook dat plotselinge veranderingen een leermoment voor je zijn en dat dit heel goed is voor je creativiteit!

Help, moet ik nu wel of niet naar school?