Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

Galafeest en galastoet

Het is bijna zover: het eindexamengala op woensdag 8 juni 2022 van 19.30 – 21.30 uur.

Galafeest
Leerlingen zijn van harte welkom in de Oude Calixtus in Groenlo waar ze samen met alle andere eindexamenleerlingen van Marianum (vmbo, havo en vwo) afscheid kunnen nemen van Marianum en hun docenten.

Collin Hoeve en foodtrucks
Tijdens de avond komt Collin Hoeve optreden. Hij is dé snelste songwriter van Nederland. Daarnaast kunnen leerlingen bij de foodtrucks lekkere hapjes halen. En voor wie het nog niet wist: tijdens het eindexamengala wordt geen alcohol geschonken!

Galastoet
Voorafgaand aan het gala, om 17.30 uur, vindt de galastoet plaats. Deze duurt tot uiterlijk 20.00 uur. De stoet vertrekt van de parkeerplaats bij de Bron (Buitenschans) en rijdt dan via de Ruurloseweg, Betrumsestraat naar de Markt. Leerlingen stappen uit op de Markt voor bij Sensire.

Verzamelen galastoet
De galastoet start bij de Bron op de Buitenschans. Leerlingen hebben inmiddels van de galacommissie een brief ontvangen met hun starttijd voor de galastoet. Kom maximaal 15 minuten vóór starttijd!

Foto’s gala
Tijdens het gala worden er professionele foto’s gemaakt door fotograaf Lawrence Mooij.

Bezoekers galastoet
Ouders, kennissen en familie zijn van harte uitgenodigd om te komen kijken naar de galastoet. Zij kunnen het beste hun auto parkeren op de Wheme in Groenlo.

Galafeest en galastoet