Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

Workshop ‘Wonden maken’ bij Marianum in De Huiskamer

Op woensdagmiddag 2 juni van 14.30 – 17.00 uur organiseert jongerenwerk Mazzel bij ons op school in De Huiskamer in Lichtenvoorde de workshop ‘Wonden maken’. In verband met de coronamaatregelen kunnen alleen leerlingen uit de onderbouw in Lichtenvoorde zich hiervoor opgeven.

Inhoud workshop
Tijdens de workshop ‘Wonden maken’ zal het bloed rijkelijk vloeien! Onder begeleiding van een professional van het FEESTatelier leren de deelnemers hoe ze met bepaalde technieken de meest vieze nepwonden kunnen maken. En nog leuker: ze oefenen dit op elkaar! Het materiaal dat hiervoor wordt gebruikt is bijvoorbeeld wax, vloeibare latex, rubber milk en verschillende soorten nepbloed. Na afloop van de workshop krijgen de deelnemers de gelegenheid om coole foto’s te maken van het (enge en vieze) eindresultaat.

Aanmelden
Leerlingen kunnen zich aanmelden voor de workshop tot en met 27 mei (i.v.m. bestellen van de materialen voor de workshop) via huiskamer@alsjemazzelhebt.nl. Ze hebben hier inmiddels bericht over ontvangen. Er is plek voor maximaal 8 personen.

Workshop ‘Wonden maken’ bij Marianum in De Huiskamer