Eindexamenuitslag alle eindexamenleerlingen Marianum

Op donderdag 9 juni jl. is de eindexamenuitslag van het eerste tijdvak voor de leerlingen van het vmbo gt, havo en vwo bekendgemaakt. De uitslag voor leerlingen vmbo basis en kader volgde vandaag, woensdag 15 juni jl.

Het aantal leerlingen dat op dit moment is geslaagd, is per niveau als volgt:

2021-2022vmbo basisvmbo kadervmbo g-thavovwo
Geslaagd100%95,65%84,44%82,89%85,45%

Hasan Kumas, teamleider vmbo Marianum, vertelt enthousiast: ‘Ik ben zeer tevreden met de percentages voor het vmbo. Het zijn mooie slagingspercentages in deze tijd van het coronavirus. Ondanks alle onzekerheden hebben deze leerlingen zich steeds weten aan te passen aan de veranderende omgeving én met succes.’

Yvonne Bouw, teamleider havo/vwo vult aan en vertelt: ‘De dag van de examenuitslag is altijd een spannende dag. We zijn heel blij en trots op de resultaten. Leerlingen hebben zich goed ingezet en zijn heel stoer door deze periode heen gekomen.’

We kunnen op donderdag 14 juli 2022 het uiteindelijke slagingspercentage vaststellen van het vmbo, havo en vwo. Er volgen namelijk nog twee tijdvakken:

  • Op maandag 13 juni jl is het tweede tijdvak vmbo, havo en vwo begonnen, waarvan we de uitslag weten op vrijdag 1 juli.
  • Op dinsdag 5 juli vindt het derde en laatste tijdvak vmbo, havo en vwo plaats. De uitslag daarvan is bekend op donderdag 14 juli.

Wij wensen alle leerlingen die nog een herkansing moeten doen heel veel succes!

Eindexamenuitslag alle eindexamenleerlingen Marianum