Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

Tweede en derde prijs voor films leerlingen havo 4 JAFA filmfestival

De twee films ‘A Forest’ en ‘First love’ van onze leerlingen uit havo 4 zijn in de prijzen gevallen tijdens het JAFA filmfestival (Jonge Achterhoekse Film Artiesten). A Forest kreeg de tweede plek en First Love de derde. Maartje, Hadeel, Linda, Marit, Courtney, Lindsey, Menno en Ilse gefeliciteerd!

In totaal deden ruim 650 leerlingen van verschillende Achterhoekse scholen mee aan het dagprogramma met workshops, lezingen, demonstraties, voorstellingen en interviews over het hele DRU Industriepark.

Prijsuitreiking
De Achterhoekse leerlingen hebben de afgelopen maanden hard gewerkt om mee te dingen naar een prijs. De vakjury heeft een keuze gemaakt uit de ingezonden films in verschillende categorieën als animatie, clips, live action fictie en 1 minuut-films. De winnende films worden ingezonden naar het Nationaal Film Festival voor Scholieren (NFFS). De winnaars van een vorige editie van JAFA wonnen zelfs de landelijke scholierenfilmprijs in hun categorie, die bestond uit een werkweek met talloze filmworkshops tijdens Europese film festival voor jongeren in Griekenland.

Meer informatie
Meer informatie over JAFA 2022 is te vinden op de website: Festival | JAFA Festival

Tweede en derde prijs voor films leerlingen havo 4 JAFA filmfestival