Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

Intieme theatervoorstelling ‘Princess’ en extra voorstelling op 22 mei 2018

Maandag 12 maart stond de vrachtwagentrailer van toneelgroep Oostpool uit Arnhem opnieuw op het schoolplein van Marianum in Groenlo. Deze keer met de voorstelling Princess. Het draaide om de vraag: Is een vrouw evenveel waard als een man? De voorstelling is een co-productie met theater Sonnevanck uit Enschede.

Als altijd is het een hele belevenis voor de leerlingen om een voorstelling bij te wonen in een vrachtwagentrailer! De trailer is omgebouwd tot een theaterzaaltje met een speelveld en zestig zitplaatsen. Op het moment dat de voorstelling begon, ging de deur op slot, zodat er niemand meer in of uit kon. De spanning bouwde zich op in deze intieme ruimte. En intiem was het, want tijdens de voorstelling konden de leerlingen van havo en vwo 4 de acteurs bijna aanraken, hun adem voelen. Zo werden ze de voorstelling ingezogen.

Wil je meer weten over de toneelgroep? Lees dan hier verder!

Vanwege ziekte is de tweede voorstelling die gepland stond op 13 maart verschoven naar dinsdag 22 mei 2018. Voor leerlingen die de voorstelling gemist, een mooi moment om naar uit te kijken!

20180312_09573420180312_102822

Intieme theatervoorstelling ‘Princess’ en extra voorstelling op 22 mei 2018