Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

Tip! Informatiebijeenkomst (metaal)techniek – 9 november

Op donderdag 9 november van 19.00 – 20.30 uur organiseert Marianum samen met AT Techniekopleidingen, het Graafschap College en Marel een informatiebijeenkomst bij Marel (Albert Schweitzerstraat 33 in Lichtenvoorde). Deze bijeenkomst is voor leerlingen en hun ouders die interesse hebben in werken in de (metaal)techniek.

Wat wil je later worden? Wat vind je leuk? Welke kansen zijn er in de (metaal)techniek voor mij? En is het iets voor mij? Allemaal vragen die centraal staan tijdens deze informatiebijeenkomst. Je krijgt ook een kijkje in de keuken van de verschillende ondernemers. En dat is belangrijk, omdat bedrijven in de (metaal)techniek merken dat wat zij doen, hoe het bedrijf eruit ziet en welke toekomstmogelijkheden er zijn voor leerlingen, best onbekend is.

Gelukkig komt daar wel meer verandering in door bijvoorbeeld het initiatief van AT Techniekopleidingen om samen met bedrijven leerlingen actief te begeleiden naar een baan door een opleiding te volgen en het AT-certificaat te halen. Daarnaast willen bedrijven het onderwijs, ouders en leerlingen van de juiste informatie voorzien om een goede keuze te kunnen maken voor de toekomst. Daarnaast is het in het kader van LOB een mooie kans om je te oriƫnteren.

Als je interesse hebt om samen met je ouders naar de informatiebijeenkomst te komen, meld je dan voor dinsdag 7 november aan bij s.esselink@marianum.nl en gaaf daarbij op met hoeveel personen je komt.

Tip! Informatiebijeenkomst (metaal)techniek – 9 november