Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

Tip! Bijeenkomst ‘Eerste hulp bij pubers’ op 6 oktober

Op donderdag 6 oktober organiseert het Preventie Platform Jeugd in De Mattelier in Groenlo om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur) een draai-door-sessie voor ouders met pubers. Tijdens deze avond geven inspirerende sprekers tips over opvoeden. De deelname is gratis.

In de pubertijd gaat er voor je zoon/dochter een nieuwe wereld open. Het is een spannende tijd van ontdekken die tegelijk voor ouders soms ongrijpbaar lijkt. Hoe ga je daar als ouder van een puberzoon- of dochter mee om? Wat hoort er bij het puberzijn en hoe ga je in gesprek over social media, seksualiteit, alcohol en drugs? Tijdens onze speciale ‘eerste-hulp-bij-pubers’ geven experts van onder andere Iriszorg, GGD en jongerenwerk korte workshops en ga je aan het einde van de avond ‘puberminded’ en met praktische tips naar huis.

Aanmelden
Opgeven voor deze bijeenkomst kan via deze link. Hier is ook het exacte programma terug te vinden.

Over het Preventie Platform Jeugd
Het Preventie Platform Jeugd is een samenwerking van verschillende (zorg) organisaties en de gemeenten Aalten, Berkelland, Oost Gelre en Winterswijk. Naast de Week van de Opvoeding organiseert het Preventie Platform Jeugd het hele jaar door allerlei (gratis) trainingen en workshops rond opvoeden en opgroeien.

Tip! Bijeenkomst ‘Eerste hulp bij pubers’ op 6 oktober