Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

Tech4Life zoekt vrijwilligers!

Tech4Life zoekt vrijwilligers om te helpen bij het techniekonderwijs!

Kent u iemand binnen uw kring van vrienden en bekenden die belangstelling heeft vrijwilliger te worden bij Tech4Life? Denk bijvoorbeeld aan gepensioneerde medewerkers en andere redelijk handige kennissen die een paar uurtjes kunnen meedraaien! Laat het ons weten, want op dit moment dreigt er een tekort aan vrijwilligers te ontstaan.

Jaren geleden heeft een samenwerking van de basisscholen in de gemeente Oost-Gelre het Marianum en de Industriƫle Kring Groenlo-Lichtenvoorde (de IKGL) aan de wieg gestaan van Tech4Life, waarbij leerlingen van de groepen 7 en 8 in Oost-Gelre in ons technieklokaal bij Marianum techniekonderwijs krijgen. Daarbij is de inzet van vrijwilligers onontbeerlijk! Wij mogen ons gelukkig prijzen dat zij met veel enthousiasme de leerlingen de basisbeginselen van de techniek bijbrengen.

Voor meer informatie kijk op de website van Tech4Life of neem contact op met Frits Roerdinkholder, Coƶrdinator Tech4life via telefoonnummer 0544-477070 of e-mailadres: f.roerdinkholder@marianum.nl

 

Tech4Life zoekt vrijwilligers!