Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

Update reünie Marianum – alleen in Groenlo, programma en tickets

Op zaterdag 30 september is het zover! De reünie van Marianum. De organisatiecommissie is achter de schermen druk bezig om alles in goede banen te leiden. Er zijn inmiddels al meer dan 1200 aanmeldingen!

Reünie alleen in Groenlo
We hebben steeds aangeven dat de reünie in twee locaties zou plaatsvinden. In verband met het lage aantal aanmeldingen voor de locatie Lichtenvoorde heeft de commissie besloten om de reünie alleen in de locatie Groenlo te laten plaatsvinden. Voor de mensen die graag naar de locatie Lichtenvoorde waren gekomen, richten we een aparte plek in op een van de verdiepingen in de locatie Groenlo. Daar kunnen zij elkaar ontmoeten. Ook vragen we aan de mensen die zich nu al hebben opgegeven of er interesse is om tijdens de reünie toch een kijkje te nemen in hun ‘oude’ schoolgebouw in Lichtenvoorde. Hierover ontvangen zij de komende week een bericht van ons.

Update programma
Voor wie in één oogopslag het programma wil zien. Hieronder vind je de indeling met nieuwe aanvullingen:

Tijdstip Activiteit
18.00 – 18.30 uur Ontvangst oud-leerlingen in Groenlo (Deken Hooijmansingel 1)
18.30 – 19.30 uur Start reünie – ontmoeten van jouw oud-klasgenoten uit jouw eindexamenleerjaar
Vanaf 19.30 uur Tijd om ook anderen te ontmoeten, een drankje en hapje te nuttigen en te genieten van muziek van de band SJAM, het Open Podium (optredens van oud-leerlingen en leerlingen van nu – een aantal bigbandnummers o.l.v. Harry ten Brinke) en de band SHIRTLESS.
22.00 uur Einde reünie

Na de reünie organiseert City Lido een ’80, ’90 party….. Voor wie na de reünie als vanouds een avondje wil stappen in Groenlo, kan na de reünie met korting naar de party. Je kunt via deze link een kaartje kopen. Op vertoon van je toegangsbewijs van de reünie krijgt je 30% korting in de vorm van een consumptiemunt.

Tickets reünie – vanaf nu te bestellen
De mensen zich die tot nu toe hebben aangemeld voor de reünie krijgen deze week een nieuwsbrief met daarin verschillende leuke updates. Ook staat daar de link in waarmee ze een online ticket kunnen bestellen. Tot en met 22 september 2023 kost een ticket € 10,00. Dit is inclusief 4 muntjes. Bestellen mensen daarna een ticket dan betalen ze € 15,00. Tickets zijn ook op de dag zelf aan de deur te bestellen voor € 15,00. Dit is ook inclusief 4 muntjes.

Meer informatie? Kijk op de speciale feestwebsite https://75jaar.marianum.nl/ . Daar kun je ook de tickets bestellen 🙂

Update reünie Marianum – alleen in Groenlo, programma en tickets