Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

Passion Achterhoek – maandag 15 april 2019 Hamalandhal

Passion Achterhoek vindt dit jaar plaats op maandag 15 april aanstaande om 19.30 uur met een stille tocht bij de Bonifatiuskerk in Lichtenvoorde, gevolgd door de voorstelling om 20.00 uur in de Hamalandhal in Lichtenvoorde.

De kaartverkoop is inmiddels gestart en zijn te koop voor € 10,00 per stuk via de website en bij Scholengemeenschap Marianum.

Natuurlijk heeft muziek, net als bij de landelijk bekende Passion, een heel belangrijke plaats in het geheel. Liederen uit de popmuziek worden onder meer vertolkt door de muziekband en zang onder leiding van onze docent Peter Krabbenborg en het decor is gemaakt door leerlingen van Marianum onder begeleiding van docenten Sander Esselink en Wendell Mambi. De complete line up is hier terug te vinden.

Passion Achterhoek geeft iedereen de gelegenheid om te komen kijken, om dit evenement mee te beleven en mee te gaan in een bijzonder én eigentijds verhaal, over liefde en leugen, vriendschap en verraad, over leven en dood. Passion gaat, in één woord samengevat, over: passie!

Meer weten? Lees verder op de website. 

Passion Achterhoek – maandag 15 april 2019 Hamalandhal