Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

Opbrengst goede-doelen-acties Marianum € 1.730,-

Op donderdag 30 mei en vrijdag 31 mei organiseerde Marianum in Groenlo twee acties om geld in te zamelen voor een goed doel; Alzheimer Nederland. Gekozen door de leerlingen zelf. Daarmee hebben ze in totaal een bedrag van € 1.730,00 opgehaald. Marianum maakt dit bedrag binnenkort over naar Alzheimer Nederland en wij hopen dat ze met dit geld weer heel veel mensen kunnen ondersteunen.

De eerste actie was het Goede-doelen-concert op 30 en 31 mei voor ouders, leerlingen, bekenden en collega’s. Zij betaalden €5,00 entree. De tweede actie was een overnachting in de gymzaal in Groenlo aansluitend op het goede-doelen-concert.

Goede-doelen-concert
Tijdens het Goede-doelen-concert traden leerlingen uit havo 4 en vwo 4 en 5 op. Daarnaast waren er ook gastoptredens van de docentenband, een tienerband en een aantal optredens van onderbouwleerlingen.

Overnachting gymzaal
Om aan de overnachting in de gymzaal deel te nemen moesten leerlingen geld inzamelen bij bekenden. In totaal hebben 18 leerlingen, samen met een aantal docenten, in de gymzaal een nacht doorgebracht. Daar hebben zij spelletjes gespeeld, film gekeken, gegamed en karaoke gedaan. En om 07.00 uur was er voor iedereen een ontbijt, dat door school werd aangeboden.

Opbrengst goede-doelen-acties Marianum € 1.730,-