Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

Nieuws Sterk Techniek Onderwijs

Sterk Techniek regio Achterhoek Noord/Twente is nu nog beter te vinden. Er is namelijk een nieuwe website, facebookpagina en linkedinpagina. Op deze plaatsen is het laatste nieuws te lezen, kun je technieklokalen (ook die van Marianum) reserveren en vind je achtergrondinformatie over het project Sterk Techniek Onderwijs.

Goede aansluiting technische opleiding met bedrijfsleven
Marianum, Staring College, Zone.College en Het Assink lyceum vormen samen ‘Sterk Techniek regio Achterhoek Noord/Twente’. In nauwe samenwerking met het Graafschap College in Doetinchem, ROC van Twente, de basisscholen en het bedrijfsleven in de regio werken zij aan een betere aansluiting van de technische opleidingen met het bedrijfsleven en dragen ze bij aan de bevordering van meer belangstelling voor werk in de techniek. De samenwerking is een logisch voortvloeisel uit de zorgen die de overheid maakt over de dalende instroom van leerlingen met technische profielen in het vmbo en de dalende belangstelling voor een opleiding in de techniek.

Werkgebied
Het werkgebied van Sterk Techniek regio Achterhoek Noord/Twente bestaat uit de gemeenten Lochem, Berkelland, Haaksbergen en Oost Gelre.

Werken met de Dobot in het Futurelab van onze school
Docent met VR-bril op
Les in het Futurelab

https://youtube.com/shorts/KiKWyBRJCgI?feature=share

Nieuws Sterk Techniek Onderwijs