Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

Marianumtoneel speelt “Licht uit”

Ook dit jaar gaat Marianumtoneel weer de planken op. We spelen dit seizoen Licht uit. Het script is door Ivar Gierveld geschreven en 10 jaar geleden is het toneelstuk ook al een keer uitgevoerd. We nodigen je van harte uit voor de spannende uitvoeringen op 30 november en 1 december in de Kapel van Marianum Groenlo.

Na de succesvolle uitvoeringen van De Dochters van de Keizer (2014), het totaaltheater Circus Mariani (2015) de thriller Wie een kuil graaft… (2016) en het sportieve De Marathon (ook 2016) wagen we ons dit jaar aan een moordzaak, waarin veel kleurrijke karakters langskomen die allemaal wel eens de moordenaar zouden kunnen zijn. De groep van acteurs, muzikanten en decorbouwers is samengesteld uit ervaren leerlingen en ook dit jaar weer enkele nieuwe talenten.

Alles wat tijdens Licht uit te zien en te horen is, wordt door leerlingen voorbereid en uitgevoerd: muziek, decors, kostuums en spel. Zij zijn hiervoor met toestemming van ouders en teamleiders enkele dagen vrijgesteld van lessen. Docenten nemen de groep tijdens deze dagen onder hun hoede.

We nodigen je van harte uit om donderdag 30 november of vrijdag 1 december 2017 te komen kijken in de Kapel van Marianum Groenlo naar Licht uit. De uitvoeringen beginnen om 19.30 uur, toegangskaarten kosten € 3,50 per stuk en zijn vanaf half november te koop tijdens de grote pauzes op alle vestigingen van het Marianum. Ook op de avond zelf verkopen we kaartjes bij de entree maar… op=op.

Mocht je vragen hebben of kaarten willen reserveren, neem contact met ons op via toneel@marianum.nl

Marianumtoneel speelt “Licht uit”