Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

Marianum werkt mee aan filmproject van Mazzel en PEERtoftheater

Jongerenwerk MAZZEL en PEERtoftheater starten een filmproject met jongeren. Daarvoor zijn ze op zoek naar jongeren van twaalf jaar en ouder, die affiniteit hebben met acteren. In een reeks workshops die gegeven wordt door PEERtoftheater, leren de acteurs in spe de basis van acteren. Het eindresultaat is een driekwartier durende film die, als de maatregelen het weer toelaten, op verschillende plekken te zien zal zijn.

Er is plek voor 40 jongeren die mee kunnen doen. Zij gaan zich verdiepen in de wereld van acteren, krijgen een aantal workshops, gegeven bij ons op school. Daarin leren ze de basis van acteren, zowel individueel als in groepsverband. Tijdens het project is er alle ruimte voor creatieve ideeën van de jongeren zelf. Of ze nu een hoofdrol spelen, figureren of liever grimeren, het gaat erom dat ze er een leuke tijd van maken. Hoe de workshops er precies uit gaan zien hangt af van de dan geldende maatregelen, maar de dames van PEERtoftheater zijn niet voor één gat gevangen en creëren mogelijkheden binnen de richtlijnen.

Jongeren snakken naar een normaal sociaal leven en uitdaging. Dit filmproject is na een lange lockdown-periode weer iets om naar uit te kijken. Dat is precies het doel van dit project.

Jongeren kunnen zich aanmelden via talie@alsjemazzelhebt.nl.

Marianum werkt mee aan filmproject van Mazzel en PEERtoftheater