Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

Marianum schooltoneel: De Marathon

24 november 2016, Lichtenvoorde

Het is 19:30 uur en de lichten gaan uit. De spanning achter het toneel is voelbaar. Nog een paar seconden en ‘De Marathon’ gaat van start. Twee maanden geleden was nog niet eens bekend wie er mee zouden doen en nu moet het af zijn. De generale was nog ‘een beetje’ gammel (*stijlfiguur understatement) en als een slechte generale een voorbode is voor een goede uitvoering, wordt dit één groot feest.

img_2460-kopie
Vanaf de eerste seconde dat het licht weer aan gaat, is er van de spanning niets meer te merken. Iedereen is super scherp. Spel, muziek, licht, geluid, decorwisselingen,… alles valt op zijn plek.

img_2469-kopie
Ik zou nu een uitvoerige beschrijving kunnen geven van wat er zich allemaal heeft afgespeeld in de aula van Marianum in Lichtenvoorde, maar dat ga ik natuurlijk niet doen, want …

ER ZIJN NOG KAARTEN!!!

img_2473-kopie
Vrijdag 25 november om 19:00 uur gaat de zaal open en vanaf 19:30 uur kunnen jullie weer genieten van een waar spektakel. Voor de twijfelaars onder ons,… Vraag eens aan iemand die erbij was, hoe het was.

img_2477-kopie

Voor last-minute reserveringen: toneel@marianum.nl of kom gewoon naar Lichtenvoorde om aan de deur nog een kaartje te kopen,

Marianum toneel

 

Marianum schooltoneel: De Marathon