Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

Marianum in finale Carmel Award!

Op vrijdag 13 april 2018 stonden Sofie Doppen en Amber Knufing, twee havo-eindexamenleerlingen van Marianum, in de finale van de Carmel Award in Raalte. Daar gaven zij een pitch van vijf minuten over hun profielwerkstuk ‘Het effect van vegetarisch eten op gezondheid en op duurzaamheid van de aarde’. Samen met nog acht andere scholen streden zij om de eerste prijs: de Carmel Award en de titel: ‘Beste Carmelprofielwerkstuk 2018’, uitgegeven door Stichting Carmelcollege.

Uit de acht genomineerde groepen zijn leerlingen uit 5-havo van het Twentse Carmel College, locatie de Thij te Oldenzaal en uit 6-vwo van het Etty Hillesum Lyceum, locatie Het Vlier te Deventer als winnaars uit de bus gekomen. Zij steken niet alleen de titel ‘Beste Carmelprofielwerkstuk 2018’ in hun zak, maar ook een mediacheque ter waarde van € 250,-.

Helaas vielen onze leerlingen Sofie Doppen en Amber Knufing, twee havo-eindexamenleerlingen van Marianum, buiten de prijzen.

 

Carmel Award Met de Carmel Award geeft Stichting Carmelcollege (de stichting waar Marianum bij is aangesloten) een podium aan allerlei talenten uit het examenjaar havo en vwo. De Carmel Award is in het leven geroepen om leerlingen en hun begeleiders te stimuleren het beste uit zichzelf te halen.

Marianum in finale Carmel Award!