Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

Bloemencorso-ontwerpen van leerlingen te bekijken tijdens Zomermarkt – 6 en 7 juli 2019

Op zaterdag 6 en zondag 7 juli tijdens de Zomermarkt in Lichtenvoorde van 12.00 tot 18.00 uur is de maquette presentatie van de Bloemencorso te bekijken in de bovenzaal van Restaurant De Leeuw. Hier zijn ook een selectie van de door de leerlingen van Marianum gemaakte ontwerpen tentoongesteld. 

Het gaat om twee leerlingen uit leerjaar 3 en 4 van het vmbo Chris Kleverwal en Dante Verbruggen. Zij zijn ontwerpers van een grote corsowagen. Daarnaast is de maquette van Lotte Meekes (zie recht op de foto hieronder) opnieuw te zien. Zij heeft eerder dit jaar de Art Battle 2019 gewonnen. Ook zijn de maquettes van Lars Ikink en Dante Verbruggen te bekijken. De maquette was hun eindexamenopdracht.

Winnaars Art Battle 2019

Daarnaast worden de winnende foto’s van de Corso Fotowedstrijd geëxposeerd en is er een foto expositie van Janette van Egten van Klomptgoed die dit jaar een fotoproject doet bij corsogroep Teeuws getiteld ‘Van ontwerp tot optocht’.

Dit jaar bestaat het Bloemencorso Lichtenvoorde 90 jaar. Extra bijzonder dus.

Het Bloemencorso Lichtenvoorde vindt elke jaar plaats op de tweede zondag van september. Entree en tribunekaarten voor zondag 8 september zijn online te koop via www.bloemencorso.com of bij de VVV op de markt.

Bloemencorso-ontwerpen van leerlingen te bekijken tijdens Zomermarkt – 6 en 7 juli 2019