Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

Loopbaanevent Marianum

Marianum organiseert op woensdag 13 december a.s. van 14.00 uur – 17.00 uur in Erve Kots in Lievelde een Loopbaanevent. Dit event is bedoeld voor alle leerlingen van vmbo leerjaar 2, 3 en 4 en voor havo/vwo leerjaar 3, 4, 5 en 6. Het doel van het event is om leerlingen te helpen met het maken van een vervolgstap in hun (school)loopbaan. Informatie over vervolgonderwijs en workshops
Tijdens het Loopbaanevent zijn vertegenwoordigers van bedrijven en contactpersonen van verschillende (vervolg)opleidingen aanwezig. Ook zijn er beroepsbeoefenaars en oud-leerlingen om de leerlingen te helpen met het vormen van een zo goed mogelijk beeld van het vervolgonderwijs en het werkveld waarin zij in de toekomst mogelijk terechtkomen. Verder zijn er docenten van Marianum aanwezig om de leerlingen ondersteuning te bieden. Leerlingen kunnen workshops volgen, luisteren naar sprekers van verschillende bedrijven en scholen en profiel- en studiekeuzegesprekken voeren met loopbaancoaches.

Programma: 
14.00 uur: Opening René Hoijtink, wethouder van Onderwijs
14.00 – 17.00 uur: Leerlingen Marianum lopen rond en bezoeken de stands
16.00 – 17:00 uur: Ouders zijn welkom

Uitroosteren
De leerlingen van het vmbo worden gestimuleerd naar het Loopbaanevent toe te gaan. Het is echter niet verplicht. Voor de leerlingen van havo/vwo, vanaf leerjaar 3 tot en met het eindexamenjaar is het Loopbaanevent wel verplicht. Zij worden na het vijfde uur uitgeroosterd, zodat de leerlingen aanwezig kunnen zijn bij de opening. Voor leerlingen van havo/vwo, leerjaar 4, 5 en 6 stoppen de lessen om 14.15 uur waardoor zij direct kunnen aansluiten bij het event. Het bezoek aan het Loopbaanevent telt ook voor het PTA/LOB dossier.

Laat ons weten of je komt en meld je aan via onze Facebookpagina!

Loopbaanevent Marianum