Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

Loopbaanevent Marianum verplaatst naar 7 februari 2022

In verband met het aantal toenemende coronabesmettingen heeft Marianum besloten het loopbaanevent van vrijdag 3 december te verplaatsen naar maandag 7 februari 2022. Het loopbaanevent vindt plaats van 10.00 – 14.00 uur in de school in Groenlo en is bedoeld voor leerlingen uit havo en vwo vanaf leerjaar 3 tot en met de eindexamenklassen.

Bedrijven, opleidingen, beroepsoefenaar en oud-leerlingen
Het doel van het event is om leerlingen kennis te laten maken met landelijke en regionale bedrijven, het vervolgonderwijs en met ervaringen van oud-leerlingen. Daarnaast hopen we met dit event de leerlingen te motiveren een vervolgstap te zetten in hun loopbaan. Voor iedere leerling heeft dat een andere betekenis. Een leerling uit havo 3 bijvoorbeeld moet dit jaar een profielkeuze maken en zal zich vooral richten op het ontdekken van de verschillende profielen met bijbehorende sectoren. Een leerling uit havo 5 maakt dit jaar een studiekeuze en kiest misschien voor een gesprek met een bedrijf óf houdt een loopbaangesprek met een loopbaancoach in spé.

Netwerken en opgeven loopbaanevent
Daarnaast is het loopbaanevent ook bedoeld om bedrijven, oud-leerlingen en het vervolgonderwijs met elkaar in contact te laten komen. Op dit moment hebben al heel wat bedrijven toegezegd, maar mocht jij als bedrijf nu ook interesse hebben om bij ons (gratis) op school te staan op 7 februari 2022? Stuur dan een e-mail naar m.stokkers@marianum.nl.

Loopbaanevent Marianum verplaatst naar 7 februari 2022