Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

Marianum in actie voor school in Ranong

Dit jaar organiseert Marianum op school verschillende leuke acties om geld in te zamelen voor ons goede doel: een school in Ranong (Thailand).

Dit jaar organiseert Marianum op haar school verschillende leuke acties om geld in te zamelen voor ons goede doel: een school in Ranong (Thailand). Een project van de Maristen, waar Marianum een nauw contact mee heeft.

Groenlo trapt af met een speciale kerstactie. Deze begint op maandag 17 december en duurt tot en met 21 december 2018. Iedere dag zijn er verschillende activiteiten te doen, zoals kerstkaartenverkoop, een loterij, oliebollen bakken, flessen inzamelen en muziek.

Poster

De actie eindigt met een gezamenlijk ontbijt van 9.00 – 10.30 uur waarbij leerlingen allemaal in hun kerstoutfit aanwezig zijn. Ze nemen zelf eten en/of drinken mee voor het ontbijt.

Onze school in Lichtenvoorde neemt het stokje over en organiseert na de kerstvakantie verschillende activiteiten om geld in te zamelen voor het goede doel. Welke activiteiten dat zijn, blijft nog even een verrassing.

Over andere vervolgacties die Marianum nog gaat organiseren, houden we je op de hoogte via de website, nieuwsbrief of Facebook.

De acties die we organiseren sluiten aan bij hoe Marianum naar haar leerlingen kijkt. Naast leerresultaten daagt de school ze uit om na te denken over hun eigen keuzes in een wereld waar van alles op ze afkomt. Ook de positie van de leerlingen ten opzichte van andere kinderen in een ander werelddeel met een andere cultuur, speelt hierbij een belangrijk rol.

Marianum in actie voor school in Ranong