Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

Informatie over ‘’Stappen met Ouders’’

city lido

iris zorg

City Lido en IrisZorg, nodigen u van harte uit voor een stapavond voor ouders. Deze avond is bedoeld voor ouders met kinderen in de leeftijd van 12- 18 jaar. De avond zal plaatsvinden op maandag 13 maart 2017 van 19.15 tot 22.00 uur in City Lido, Kerkstraat 6 7141 BA in Groenlo.

Wat u kunt verwachten
Als u mee gaat ‘stappen’ krijgt u informatie van verschillende personen en organisaties (eigenaar, politie, jongerenwerk, de GGD en IrisZorg) over zaken die met jongeren en uitgaan te maken hebben. Er is gelegenheid om met andere ouders en professionals ervaringen uit te wisselen over alcohol in de opvoeding en hoe om te gaan met de NIX 18 grens.

Tijdens de avond krijgt u ook informatie over uitgaansdrugs: hoe ziet het eruit, wat zijn de effecten en de risico’s en welke trends zijn er? Daarnaast ziet u City Lido van binnen  en krijgt u een beeld van hoe het uitgaan daar is en hoe alle partijen zich inzetten om uitgaan leuk en zo veilig mogelijk te houden.

Programma
Vanaf 19.15 uur wordt u ontvangen met koffie en thee. Om 19.30 uur gaat de stapavond van start. Na een kort welkomstwoord gaan we in de horecagelegenheid in groepen rouleren langs de verschillende workshops. We sluiten de avond om 22.00 uur af. Daarna kunt u tot 22.30 uur zelf nog vragen stellen aan de deskundigen en onderling ervaringen uitwisselen.

Ervaringen
In het afgelopen jaar namen ouders al een kijkje in andere uitgaansgelegenheden op soortgelijke avonden en zijn hierover erg enthousiast. Een ouder: “De verschillende onderwerpen spraken me aan. Ik heb nu beter zicht op hoe het er aan toe gaat op zo’n uitgaansavond van mijn dochter. Het was ook fijn dat ik met andere ouders kon uitwisselen hoe je thuis omgaat met het wel of niet alcohol drinken van je kind. Ik zou iedere ouder aanraden om zo’n avond een keer te bezoeken.”

Aanmelden

Wij hopen dat u gebruik maakt van het aanbod om mee te kijken naar het uitgaansleven van nu. U kunt zich voor deze avond aanmelden door uiterlijk 7 maart een mail te sturen naar preventie@iriszorg.nl o.v.v. stapavond.

Vermeld in de mail uw naam en met hoeveel personen u komt. U ontvangt daarna van ons een bevestigingsmail met het programma. Mocht de avond al vol zijn dan laten wij u dit ook weten. Deelname is gratis. Voor koffie/thee bij binnenkomst wordt gezorgd, verdere consumpties zijn voor eigen rekening. Vraag gerust ouders van de vrienden/vriendinnen van uw kind mee: Voor de gezelligheid, maar ook omdat het een mooie gelegenheid is om uw ideeën, ervaringen en vragen rondom het uitgaan en het alcoholgebruik van uw kind uit te wisselen en af te stemmen met elkaar.

Voor meer informatie kunt u mailen of bellen naar Uccia Calaresu u.calaresu@iriszorg.nl  of 088 – 6061704 Wij hopen u op 13 maart te ontmoeten en wensen u bij voorbaat veel plezier!

 

 

Informatie over ‘’Stappen met Ouders’’