Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

Gala Marianum nieuwe stijl – 11 juni 2019

Op dinsdag 11 juni 2019 van 20.00 – 22.00 uur organiseert Marianum opnieuw het eindexamengala in Groenlo. Traditiegetrouw vond dit plaats in City Lido in Groenlo.

Dit jaar heeft de school ervoor gekozen het gala om te toveren tot een ‘Foodtruckfestival’ dat plaatsvindt op de chic aangeklede binnenplaats van de school zelf (Deken Hooijmansingel 1 in Groenlo). Daar kunnen de eindexamenleerlingen onder het genot van een hapje en drankje afscheid nemen van de school en hun leraren.

Voorafgaand aan het gala, om 17.30 uur, vindt de galastoet plaats. De eindexamenkandidaten verzamelen zich op parkeerplaats van de Maliebaan en rijdt over de parkeerplaats ‘De Wheme’ via de Mattelierstraat, Winterswijkseweg en de Lichtenvoordseweg. We stappen uit bij de wegversmalling van de fietsersingang en daar betreden de eindexamenleerlingen vervolgens de rode loper om zich te laten fotograferen. Dit duurt tot ongeveer 20.00 uur.

Namens het galacomité van Marianum nodigen wij u van harte uit om de galastoet te komen bekijken om zo samen met de eindexamenleerlingen (hopelijk) een punt te zetten achter dit onderdeel van hun leven.

Belangrijke informatie over parkeren / aanrijden:

Voor de eindexamenleerlingen geldt aanrijden via de Eibergseweg/Nieuwstraat en niet via de Wheme in verband met de aanrijroute van de galatstoet.

Voor bezoekers van de galastoet geldt dat ze hun auto’s parkeren op de parkeerplaats ‘Kloostertuin’ aan de Deken Hooijmansingel. Aanrijden via de Lichtenvoordseweg is niet mogelijk, omdat de weg dan is afgezet.

 

Gala Marianum nieuwe stijl – 11 juni 2019