Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

Extra examenbegeleiding op school

De slagingskans van uw zoon/dochter vergroten? Om ervoor te zorgen dat uw kind zich optimaal kan voorbereiden op de examens, organiseert Scholengemeenschap Marianum in samenwerking met Lyceo, examentrainingen.

Nieuw dit schooljaar is dat er ook examentrainingen worden gegeven aan vmbo-leerlingen, theoretische leerweg.

Data en kosten

De examentrainingen worden gegeven op 22 en 23 april en op 24 en 25 april 2017 op onze locatie in Groenlo. De trainers van Lyceo zijn stuk voor stuk hoogvliegers in hun studie en zijn aan strenge selectiecriteria onderworpen. Het zijn studenten die een relevante HBO-/WO opleiding volgen. Zij doorlopen bij Lyceo diverse didactische en inhoudelijke trainingen.

Eén tweedaagse examentraining voor havo/vwo kost € 165,00

Eén tweedaagse examentraining voor vmbo-tl kost € 140,00

Er kan worden opgegeven voor 2 examentrainingen. De kosten van een tweede training zijn hetzelfde als de eerste training.

Nu inschrijven

Om het u zo makkelijk mogelijk te maken, is er op de website van Lyceo een speciale pagina gemaakt waarop leerlingen van Marianum zich kunnen inschrijven voor meerdere examentrainingen. Dankzij de samenwerking met Lyceo kunt u een examentraining boeken tegen een sterk gereduceerd tarief. U vindt de tarieven op de inschrijfpagina van de school: www.lyceo.nl/marianum. Wij raden u van harte aan niet te lang te wachten met inschrijven, aangezien het aantal plaatsen beperkt is.

Voor het complete aanbod van Lyceo kunt u terecht op onze website www.lyceo.nl, of bellen naar 071- 79 000 40.

Extra examenbegeleiding op school