Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

Carmel Awards – Stem mee vanaf 9 juni 12.00 uur!

De inschrijving voor de Carmel Awards is gesloten! In totaal zijn er 120 creatieve aanmeldingen binnengekomen. Van kookkunsten, graffiti, toneelstukken, oplossingen voor taalproblemen, uitvindingen tot aan bijzondere talenten. Hieruit zijn inmiddels 12 genomineerden gekozen. Wie dit zijn, wordt op donderdag 9 juni 2022 bekend gemaakt via Instagram en www.carmelawards.nl. Een project van Marianum doet in ieder geval mee!!!!!

Stemmen en live uitzending Carmel Awards – gaat Marianum winnen?
Vanaf dat moment, 9 juni, kunnen alle leerlingen hun stem uitbrengen via Instagram of www.carmelawards.nl. De dag erna op vrijdag 10 juni om 12.00 uur start de live Carmel Award-show waarbij in een feestelijke setting de drie winnaars bekend worden gemaakt. Deze show is live te volgen via CarmelAwards.nl en te live zien in de aula’s van Marianum in Groenlo en Lichtenvoorde. 

Finale
Tijdens de live uitzending lopen de genomineerden via een rode loper en selfiemuur naar het podium. Een aantal genomineerden doet hun act op het podium en dan is het zover: de uitreiking van de drie Carmel Awards. Juist doordat er nu drie Awards te winnen zijn, blijven alle scholen tot het einde in de race en is de kans groter dat ze met zo’n felbegeerde award naar huis gaan. 

Stem mee en kom op vrijdag 10 juni om 12.00 uur naar de aula in Groenlo en/of Lichtenvoorde en hoor of Marianum gewonnen heeft!

Carmel Awards – Stem mee vanaf 9 juni 12.00 uur!