Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

Arriva-Marianum-OV-leerlijnendag voor leerlingen vmbo

Op 21 augustus 2023 begint het nieuwe schooljaar weer bij Marianum. Met een leuk introductieprogramma voor onze leerlingen uit alle leerjaren. Meer informatie over de eerste schoolweek is ook hier terug te lezen. Voor onze vmbo-leerlingen uit de bovenbouw in Lichtenvoorde heeft het introductieprogramma dit jaar een bijzonder onderdeel, namelijk de ‘Arriva-Marianum-OV-leerlijnendag’.

Tijdens deze dag voeren onze leerlingen per mentorgroep leuke en leerzame opdrachten uit op en bij de Arrivastations en Arrivahaltes. Het doel hiervan is om met elkaar kennis te maken én samen het openbaar vervoer binnen het dekkingsgebied Achterhoek van Arriva te ontdekken. De leerlingen van leerjaar 4 doorkruisen op dinsdag 22 augustus 2023 onze mooie Achterhoek en de leerlingen van leerjaar 3 maken op woensdag 23 augustus 2023 hun ‘wereldreis’ door de Achterhoek.

Het beloven bij voorbaat al hilarisch leuke dagen te worden, waarbij wij gebruik mogen maken van de bussen en treinen van Arriva. Alleen zelf even uitzoeken hoe dat allemaal op elkaar aansluit. Hoe leuk is dat…!      

Arriva-Marianum-OV-leerlijnendag voor leerlingen vmbo