Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

25
Mar
25
Mar
Regionale voorlichtingsdag WO Universiteit Twente

Van 13:15 tot 15:00

De decanenkring Twente/Oost-Gelderland organiseert dit jaar in het kader van LOB (loopbaanoriëntatie en begeleiding) samen met de Universiteit Twente zijn regionale voorlichtingsdag WO op donderdag 25 maart 2021. Vanwege Covid-19 zal deze middag helaas niet plaatsvinden op de Universiteit Twente, maar online op je eigen school of vanachter je laptop thuis. Leerlingen kunnen zich op één middag oriënteren op verschillende universitaire bacheloropleidingen van de UT en kennismaken met de campus en het studentenleven. Vooraf aanmelden is verplicht.

Programma

13.15 uur                         Inloggen of aanwezig in het lokaal

13:30 uur                        Film Campus Universiteit Twente

13:35 uur                        De UT Host verwelkomt alle leerlingen (ongeveer 1000). Er volgt uitleg over het programma, een poll en
een overzicht van alle bacheloropleidingen van de UT.

14:15 uur                        Live presentatie. Je volgt één clusterpresentatie. Hiervoor heb je je van tevoren ingeschreven.
Via een Teams meeting room kom je bij de gekozen clusterpresentatie

14:35 uur                         Chatten met een student van de UT. Je krijgt de mogelijkheid om live te chatten met studenten.

15:00 uur                        Einde.

Aanmelden

Je kunt je voor 1 clusterpresentatie aanmelden via www.utwente.nl/wodag

Je moet je bij de site aanmelden met naam, e-mailadres en schoolnaam. Zorg dat je hier de juiste gegevens invult omdat jij en je decaan een aanmeldbevestiging ontvangen.

Inschrijven of je keuze wijzigen kan van 8 tot en met 12 maart 2021.

Het aanbod van opleidingen staat op de website. Hier staan ook uitgebreide omschrijvingen en toelatingseisen van deze opleidingen. Het is fijn dat je dit leest vóór je je aanmeldt, zodat je met de juiste verwachtingen deelneemt. Nadere informatie over de organisatie van deze middag krijg je van je eigen decaan. Bij vragen of opmerkingen over deze voorlichtingen kun je het beste contact opnemen met jouw decaan.