Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

10
Nov
10
Nov
Informatiebijeenkomst toekomstperspectief in de (Metaal)techniek voor vmbo leerlingen leerjaar 2-3-4

Van 19:00 tot 20:30

Wat kan uw zoon/dochter worden, wat vindt hij/zij leuk, waar komt hij/zij terecht, maar bovenal welke kansen biedt de (metaal)techniek aan jonge mensen. Al deze vragen staan centraal op onze informatieavond over toekomstperspectief.

Als onderwijs en bedrijfsleven hebben wij ervoor gekozen om in het kader van de keuze voor de vervolgopleiding een bijeenkomst te organiseren waarin ondernemers u en uw zoon/dochter een kijkje geven in hun keuken. Waar letten zij op, wat hebben zij u te bieden en wat kan uw zoon/dochter bereiken?

De ondernemers hebben AT Techniekopleidingen gevraagd om de leerlingen die succesvol hun opleiding afronden en het AT-certificaat behalen, actief te begeleiden naar een baan.

Ondernemers realiseren zich hierbij dat veelal niet bekend is wat zij doen, hoe hun bedrijven eruit zien en dat het werken in de (metaal)techniek goede toekomstmogelijkheden kent. Maar bovenal willen ondernemers en onderwijs u van de juiste informatie voorzien om een goede keuze te kunnen maken, want uiteindelijk bepaalt u zelf met uw zoon/dochter welke vervolgopleiding het gaat worden. Daarnaast is het in het kader van LOB een mooie kans om je te oriënteren.

Hiervoor hebben wij gezamenlijk een bijeenkomst georganiseerd op locatie bij Pillen Group, op donderdag 10 november a.s. van 19.00 – 20.30 uur (inloop vanaf 18.45 uur). (Dieselstraat 20, 7131 PC  Lichtenvoorde)