Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

Tip! Week van de Jonge Mantelzorger

In de week van 1 tot en met 7 juni is het de Week van de Jonge Mantelzorger waar aandacht wordt gevraagd voor jonge mantelzorgers. Uit onderzoek blijkt dat ongeveer één op de vier jongeren in Nederland een jonge mantelzorger is.

Gemeente Oost Gelre organiseert activiteiten voor jonge mantelzorgers
Ook gemeente Oost Gelre doet mee aan deze week. Zo hebben zij een nieuwsbrief (klik op de link) speciaal voor jonge mantelzorgers gemaakt en organiseren zij op vrijdag 30 juni twee leuke gratis activiteiten:

Meer informatie over de activiteiten vind je in deze flyer. Heb je interesse en wil je je opgeven voor een van deze activiteiten? Klik dan op deze link.

Ben jij ook een jonge mantelzorger?
Misschien besef je dan niet dat je opgroeit in een situatie die anders is dan die van de meeste kinderen of jongeren. Voor jou is het zorgen vaak vanzelfsprekend. Dat kan je voldoening geven. Maar soms kan het ook lastig of veel zijn.

Meer informatie
Heb je vragen of wil je je verhaal met iemand delen? Dan kun je altijd contact opnemen met Matthijs Groot Nibbelink. Hij is mantelzorgconsulent bij de gemeente Oost Gelre. Je kunt hem rechtstreeks bellen of whatsappen op 06 – 53 40 46 25 of mailen op m.grootnibbelink@oostgelre.nl.

Tip! Week van de Jonge Mantelzorger