Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

De MR van Marianum heeft vacatures – ouders en leerlingen gezocht!

Heb jij zin om je aan te sluiten bij onze gezellige MR? Dat komt goed uit, want we zijn voor het nieuwe schooljaar op zoek naar twee ouders en één leerling die zich willen aansluiten bij de MR van Marianum.

Wil je graag meedenken, als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen, meepraten en adviseren over onder andere het onderwijs en de formatie op onze school? Dan is de MR echt iets voor je. Als je lid wordt van de MR, krijg je daarvoor per vergadering een vergoeding.     

Wat doet de Medezeggenschapsraad (MR)?
De MR vergadert zeven keer per schooljaar in de avonden van 19.00 – 21.30 uur afwisselend in Groenlo en Lichtenvoorde. Naast dat je MR-lid bent, kun je ook zitting nemen in één of meerdere commissies. Deze commissies gaan twee tot drie keer per jaar in gesprek met de schoolleiding. Dit zijn de commissies onderwijs, zorg, financiën en communicatie. Leerlingen en ouders in de MR nemen ook deel aan deze commissies.

Meer informatie
Via deze link vind je wat meer informatie over jouw rol als MR-lid of kijk op deze website: https://www.sterkmedezeggenschap.nl/. En ​​​​meer specifieke informatie voor ouders en leerlingen is in onderstaande brochures te vinden:

​​​​​​​Wil je weten wanneer de MR vergadert en wie er in de MR zitten?
Kijk dan in de jaaragenda van onze website. Een overzicht van de MR-leden is hier terug te vinden.

Enthousiast geworden?
Mocht je dit nu lezen en denken: ja, dat wil ik! Neem dan contact op met Muriel van Brenk en vraag het kandidaatstellingsformulier op via email m.vanbrenk@marianum.nl of bel met 0544 – 477070.

De MR van Marianum heeft vacatures – ouders en leerlingen gezocht!