Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

Eindexamenvoetbalwedstrijd – uitslag 5-3

Op woensdag 3 juli werd er om 17.30 uur afgetrapt op Sportpark Den Elshof in Groenlo voor de wedstrijd van het jaar: eindexamenleerlingen versus docenten! Al vrij vlot sloegen de docenten toe. Op aangeven van de heer Kamphuis scoorde de heer Nahrwold met een bekeken stiftje over de keeper. Na een minuut of 10 kwam de heer Wieggers in kansrijke positie. Echter een scheurtje in de hamstring maakte een einde aan deze veelbelovende aanval.

Hierna stichtten de heer Put en de heer Kamphuis gevaar. De leerlingen testten goalie de heer Reinders. Met een goede save voorkwam hij de gelijkmaker. Tevens schoten de jongens enkele keren voorlangs.

Een corner werd door de heer de Vries gevaarlijk ingedraaid. De tweede paal bracht redding. Na een prachtige solo van de heer Nahrwold, hij stuurde 2 verdedigers vakkundig het bos in, rondde hij beheerst af met een geplaatst schot in de verre hoek. Kort na deze 2-0 scoorden de leerlingen de 2-1. Leerling Seb kopte een corner goed binnen. Hierna klonk het rustsignaal.

Vrij snel na rust scoorde leerling Teun de gelijkmaker. Hij omspeelde de keeper met een mooie lichaamsbeweging en kon de bal rustig binnenschuiven.

De heer Nahrwold stelde de heer Kamphuis in staat om weer op voorsprong te komen. Zijn schot werd echter geblokt. De jongens werden in deze fase met enige regelmaat gevaarlijk. Het was echter de heer Roerdink die met een prachtig schot de bal vanaf de punt zestien in de verre bovenhoek draaide. Deze goal was een lust voor het oog!

Een schot van leerling Ties werd vakkundig gepakt door sluitpost de heer Reinders. Vlak voor tijd scoorden de leerlingen middels leerling Storm 3-3. De heer Put kreeg nog een dot van een kans, maar wist het net niet te vinden. Hierna moest er verlengd worden om een winnaar aan te wijzen.

In de verlenging gaven de docenten gas. De accu was nog niet leeg. Allereerst scoorde de heer Nahrwold met een bekeken schot in de hoek. Ook de heer Kamphuis deed nog een duit in de zak: met een geweldige volley liet hij de keeper kansloos. Eindstand 5-3.

Na afloop werd de beker aan de docenten uitgereikt door Theo Leemreize, de docenten kunnen de prachtige bokaal weer een jaar in de docentenkamer stallen.