Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

Mountain Challenge – doe mee!

Op vrijdag 27 juni 2025 wil Marianum met een aantal leerlingen en medewerkers meedoen aan de Kanjers voor Kanjers Mountain Challenge. Dit jaar wordt de Stelvio in Italië beklommen; wandelend, fietsend of hardlopend. De reis vindt plaats van dinsdag 24 juni tot en met zaterdag 28 juni 2025. 

Voor wie?
De Kanjers voor Kanjers Mountain Challenge is een schoolbreed project waar iedereen zich voor kan opgeven. Leerlingen uit leerjaar 3 kunnen in plaats van hun geplande schoolreis ook kiezen voor deze challenge.

Intake en conditietest 
Wil je deelnemen, dan krijg je een intakegesprek, een fysieke basisconditietest en een te volgen trainingsschema! Daarnaast betaal je een eigen bijdrage van €150,- / €200,-.

Opbrengst voor Kanjers voor Kanjers
Kanjers voor Kanjers Mountain Challenge en alle andere acties die Marianum nog gaat uitzetten dit schooljaar komen allemaal ten goede aan Kanjers voor Kanjers.

Opgeven tot en met 10 november 
Heb jij zin om mee te doen en jezelf uit te dagen? Geef je dan op bij gymdocent Max de Vries via m.devries@marianum.nl. Meer informatie vind je ook in onderstaand filmpje.

 

Mountain Challenge – doe mee!