STERA Leerroute, nieuwe samenwerkingen

Naast Tenten Solar, Marku Bouw, Schildersbedrijf Lefering gaat Marianum vanaf schooljaar 2018-2019 ook samenwerken met de volgende bedrijven ten aanzien van de STERA Leerroute op het vmbo:

logo-bvh-display-1-250x120c0Vmbo-bovenbouwleerlingen met het profiel BWI (Bouwen, wonen en interieur) kunnen vanaf schooljaar 2018-2019 voor onderdelen van het keuzevak ‘CNC technieken’ terecht bij BVH Display. In de toekomst kunnen zij hier ook terecht voor het keuzevak ‘Logistiek’ dat aangeboden wordt binnen het profiel Economie en ondernemen.

BVH Display verzorgt reclameproductie en huisstijlvisagie. De producten zie zij leveren zijn van zeer uiteenlopende aard en beeldbepalend in de winkelstraten in heel Europa.

rensing bouwVmbo-bovenbouwleerlingen met het profiel BWI (Bouwen, wonen en interieur) kunnen vanaf schooljaar 2018-2019 voor onderdelen van het keuzevak ‘’scheidingswanden” terecht bij Rensing Bouw.

Zij zijn een klantgericht, innovatief en no-nonsense bouwbedrijf, gevestigd in Lichtenvoorde. Een goede voorbereiding, denken in oplossingen en luisteren naar de wensen van de klant staan bij hen centraal in elk afzonderlijk bouwproject.

Hun werkzaamheden bestaan onder andere uit: Uitbreidingen en verbouwingen, nieuwbouw, onderhoud en renovatie, gebinten en overkappingen, interieurtimmerwerkzaamheden.

logo-wesselsVmbo-bovenbouwleerlingen met het profiel BWI (Bouwen, wonen en interieur) kunnen vanaf schooljaar 2018-2019 voor onderdelen van het keuzevak “schoon metselwerk” terecht bij Wessels B.V.

Wessels Vakbouwers is een specialistisch aannemersbedrijf in Lichtenvoorde. Ze zetten ruim 50 jaar kennis en ervaring in om hun partners totaaloplossingen te bieden.

Ze hebben de vakmensen en het materieel in huis om alle werkzaamheden aan de buitenschil te verzorgen. Met hun zelfontwikkelde digitale keurings- en borgingssysteem bewaken ze eigenhandig alle processen om projecten door heel Nederland tot een succes te maken.

Daarnaast kunnen zij ook gevelbekleding verzorgen.

vm geveltechniek

Vmbo-bovenbouwleerlingen met het profiel BWI (Bouwen, wonen en interieur) kunnen vanaf schooljaar 2018-2019 voor onderdelen van het keuzevak “CNC technieken” terecht bij VM Geveltechniek in Lichtenvoorde. Zij zijn gespecialiseerd in het conceptmatig uitvoeren van gevelwerkzaamheden. Ze leveren een breed aanbod aan materialen en gevelbewerkingen.

Wilt u meer informatie over de Stera Leerroute, klik dan hier.

 

STERA Leerroute, nieuwe samenwerkingen