Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

Schoolfotograaf op 30 september

Ja….. binnenkort is het weer zover: de schoolfotograaf komt langs. Doe je haar goed, trek je chilste kleren aan en lach naar de camera. Op maandag 30 september, donderdag 3 oktober en dinsdag 8 oktober worden alle leerlingen van Marianum in Groenlo en Lichtenvoorde op de foto gezet. Er volgt nog een apart mail met verdere details.

Maandag 30 september en donderdag 3 oktober 2024
Deze dag komt de schoolfotograaf in Lichtenvoorde én Groenlo voor het maken van portretfoto’s en klassenfoto’s van alle leerlingen van leerjaar 1, 2, 3 en 4 en 5 vwo en de eindexamenfoto van vmbo 4.

Dinsdag 8 oktober
Vandaag is de schoolfotograaf te vinden in Groenlo om portretfoto’s en examenklassenfoto’s van leerlingen uit havo 5 en vwo 6 te maken.

Maandag 11 november
Vandaag is het de terugkomdag om alsnog op de foto te gaan. De schoolfotograaf komt langs voor die leerlingen die eerder niet op de foto’s konden i.v.m. ziekte of door andere omstandigheden.

Waar staat de fotograaf?
In Groenlo worden de foto’s gemaakt op het podium in het Atrium en bij mooi weer gaan we naar het binnenplein om daar de groepsfoto’s en de examenfoto’s te maken.

In Lichtenvoorde worden de foto’s gemaakt op het podium in het bovenbouwgebouw. Bij mooi weer worden de groepsfoto’s en de examenfoto’s buiten gemaakt op het schoolplein.

Foto’s bestellen
Na ongeveer twee weken krijg je via school een inlogkaart mee waar je vervolgens met jouw fotonummer en inlogcode de foto’s op de website van de fotograaf kunt bekijken en bestellen (https://www.backxpositief.nl/bestellen). Leuk is, dat je naast je foto, bijvoorbeeld ook een handdoek, sleutelhanger of een mok met je foto kunt bestellen.

Schoolfotograaf op 30 september